TRYSIL ALPINE LODGE BIKE IN & BIKE OUT

Drømmer du om å oppleve fantastiske sykkelstier, utforske flotte terreng og ta del i adrenalinfylte eventyr? Da er det på tide å pakke sykkelen og besøke Trysil Alpine Lodge. Vi er stolte av å være din base for en utrolig sykkelferie i en av Norges mest naturskjønne destinasjoner.
Trysil Alpine Lodge har perfekt beliggenhet ved foten av Trysilfjellet, og gir deg umiddelbar tilgang til et nettverk av spennende stier og løyper sk. Bike in & Bike out. Uansett om du er en erfaren downhill-entusiast, en ivrig terrengsyklist eller en familie som ønsker å utforske naturen sammen, har vi noe for alle. Trysil Alpine Lodge har innendørs sykkelstativer der du låser din sykkel.

SYKKEL VASK / BIKE WASH
Ved inngangen som brukes både for bike in & Ski in er det sykkelvask. Sykkelvaskestasjon gjør det enkelt å vaske sykkelen etter en aktiv dag i fjellet.
SYKKELSPARKERING / BIKE PARKING

Ved bike in & bike out i Trysil Alpine Lodge er det sommerstid dedikert sykkelparkering. Her kan du enkelt låse din sykkel. 

SYKKELSKAP

NYHET! For de som trenger ekstra sikkerhet for syklene sine, har vi i Trysil Alpine Lodge et eget rom med sykkelskap. Sykkelskapet er stor nok til 3-4 sykler og kan leies ved å kontakte resepsjonen.

Vi har ett begrenset antall sykkelskap, derfor kan det være lurt å forhåndsbestille sykkelskap når du booker ditt opphold.