START LANGRENNSESONGEN TIDLIG I TRYSIL

Begynn langrennssesongen tidlig i Trysil, allerede fra 3. november 2023! Her på Trysilfjellet kan du forberede deg til langrennssesongen med I langrennsløyper for både klassisk og skøyting, samt en fullverdig skiskytterarena. Vi på Trysilfjell.no har meget gode priser i denne perioden.

Fra 3. november til 17. desember 2023 sørger Trysil for hele 5 kilometer med velpreparerte løyper på den fantastiske langrennsarenaen Trysilfjellet Arena. Løypemannskapene prøver å opprettholde så høy kvalitet som mulig gjennom hele perioden, slik at du kan fokusere på treningen din.

Her finner du optimale forhold for teknikktrening på de flate partiene, samtidig som du har tilgang til utfordrende terreng for intervalltrening og teknikkøvelser i motbakker. Og selvsagt hvis vi er heldige og det kommer mye natursnø så kjøres også lengre løyper opp.


Les viktig informasjon om tidligsnø her >>


Trysil

Fra tidlig november til jul er det fokus på treningsgrupper for langrenn. På Trysil Alpine Lodge, som vi hver november/desember kaller "Trysil Cross Country Ski Lodge" er det perfekt å bo for langrensgrupper som vil bo med høyest mulige komfort. Leiligheter av alle størrelser finnes fra hotellrom + opp til våre prestigeleiligheter der 10 personer bor veldig godt i 4 soverom og 3 bad og med stor stue kjøkken. 

I Trysil Alpine Lodge er det også topp moderne opplegg for å smøre ski. Prepping gjøres i våre store lokaler dedikert for dette. Der det bla finnes flere benker samt ikke minst avtrekksvifte.

Bestiller gjør du enkelt online her >>